Anläggningar

Varmvattenbassängen i Strömstads sjukhus

Babysimmarnas varmvattenbassäng i Strömstad

Vi har kurser i både Strömstad och Grebbestad.

Strömstad
I Strömstad håller vi till på Strömstads Sjukhus och i Träningsbassängen. Här är vattnet garanterat av högsta kvalitet med en vattentemperatur mellan 32-34 grader varmt.

Adress: Strömstad Sjukhus, Västra Hamngatan 12, Strömstad.
Träningsbassängen ligger på 3e våningen, om man går in via huvudentrén på Hamngatan 12 och tar hissen. Följ skyltarna mot Närhälsan och Träningsbassängen.
Om man istället går in från Surbrunnsgatan, går man rätt fram genom dubbeldörrarna och finner Närhälsan och Träningsbassängen till höger
efter hissen.

Man parkerar barnvagnen i korridoren utanför Närhälsan. Tar av sig skorna och ställer undan dom i kapprummet (finns ett extra kapprum direkt till höger vid toaletten) på Närhälsan och går ner i korridoren till omklädningsrummen; Dam och Herr. Det finns även två separata duschar i korridoren som går ut till bassängen.

Det finns även möjlighet för anhörig eller den andra föräldern att sitta ner bredvid bassängen i de bekväma stolarna och följa barnen på avstånd.

Grebbestad
I Grebbestad håller vi till på TanumStrand och i den varma varmvattenspoolen som kallas Lagunen. Här är vattnet av högsta kvalitet med en vattentemperatur mellan 32-34 grader varmt.

Adress: TanumStrand, Grebbestad
Man går in via receptionen och anmäler sig. Därefter går man till omklädesrummen vid badet Lilla och Stora Blå. Från badet går du ut i stora hallen och du kommer finna dörren till varmvattenbassäng in till vänster öppen, så varmt välkommen in. 

Det finns även möjlighet för anhörig eller den andra föräldern att sitta ner vid bassängen och följa barnen på avstånd.

Läs mer om våra kurser och kursupplägg