Simskolelärare sökes

Vi söker efter utbildad simskolelärare som kan ta en timanställning för att hålla simskola två veckor under sommaren, för framförallt barn och ungdomar, men även vuxna om intresse finns. Simskolan bedrivs i havet i ett av Sveriges kanske mest attraktiva sommarställen Grebbestad med omnejd. Du är utbildad simskolelärare enligt svenska simförbundet eller svenska livräddningssällskapet. Period när simskolan förläggs kan diskuteras. Räkna med runt 20 timmar / vecka. Vi söker dig som är minst 18 år till ansvarig huvudlärare och en till två assistenter (minst 16 år). Som huvudlärare är körkort och tillgång till bil en fördel.
Är du intresserad eller känner någon som är intresserad är det bara att du kontaktar oss.

Om det blir sommarsimskola annonseras detta runt Påsk på; https://www.facebook.com/Kustsimmarna

Simskolan i havet för barn & ungdom

Simskola Barn & Ungdom

Simskola Barn & Ungdom

Sedan 2012 erbjuder vi barn och ungdomar intensivsimskola i havet med våtdräkt i Grönemad, strax utanför Grebbestad i Tanums kommun, Norra Bohuslän. Som alltid har vi små grupper, ute i det fria och i det salta vattnet. Vi följer den svenska Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Välkommen med din intresseanmälan!
Vi tar fortlöpande emot anmälningar i mån av plats!

Mer information om våra kurser, nivåer & målsättningar finner du under respektive flik på hemsidan. Ifall du har några frågor är det bara att du hör av dig till oss.

Vill du vara först med att höra de senaste nyheterna? Följ oss på Facebook; www.facebook.com/Kustsimmarna

Vi söker alltid nya talanger som vill hjälpa oss att driva simskolan framåt. Har du en simlärarutbildning och erfarenhet av att undervisa (främst barn & unga) är du varmt välkommen med en intresseanmälan till info@babysimmarna.se

Teknikskola för vuxna –
fokus crawl & open water 

Träningsläger Teknikskola Vuxna

Träningsläger Teknikskola Vuxna

Under årets simskola i havet kommer vi erbjuda vuxna möjligheten att vässa simningen med en intensiv teknikkurs. Kursen leds av vår simsinstruktör Patrik Löfgren med meriter från SM mm. Patrik är en mycket erfaren instruktör och simmare på heltid.
Vi håller såklart teknikskolan i havet.

År 2017 körde vi vecka 29 och 30 i Grönemad strax utanför Grebbestad
Måndag – fredag kl 9:30 – 10:00
5 tillfällen 995 sek/person
Egen utrustning

För anmälan och mer information kontakta Kustsimmarna, redan idag!!

Ps Här kan du se Mikael Rosén fem tips inför vansbrosimmet.